Vistrippers Business Links

www.schellersnack.nl

Wij hebben frites en rasfrites, een breed assortiment aan snacks waaronder diverse vegetarische snacks. Verder hebben we menu’s, broodjes, softijs, frisdrank, snoep en rookwaar.Voor de kinderen hebben we een wisselend kindermenu met een leuke verrassing. Ook kunt u bij ons met een kinderfeestje komen eten. Nadat u aan de kassa uw bestelling heeft doorgegeven kunt u gezellig in het zitgedeelte wachten tot uw bestelling gebracht wordt of in de wachthoek met een krant/tijdschrift wachten totdat uw bestelling opgeroepen wordt. U kunt uiteraard pinnen.

thebrandperspective.com

The Brand Perspective voegt een nieuw perspectief aan merkbeleving en merkactivatie toe. Wij creëren Brand Touchpoints in winkelstraten, winkelcentra, winkels, showrooms, kantoren, attractieparken en bij evenementen. Door aan deze offline touchpoints een online beleving toe te voegen worden passanten, participanten in de campagne en door een doeltreffende remarketing (potentiële) klanten!

ainzfashion.tumblr.com

Er was AINZ....een grote ‘walk-in-closet-store’, waar de hipste merken uit binnen- en buitenland exclusief verkrijgbaar zijn. Waar fashion en styling samenkomen en waar iedere modeliefhebster welkom is. Shoppen bij AINZ is een belevenis, je waant je voor even in de mooiste inloopkast van Zwolle en verre omstreken.

www.gripcoach.nl

De GripCoach® is in de tennissport (en andere racketsporten)de ideale hulp bij het aanleren van de juiste greep en bestaat uit een elastisch bandje met daarop een heldere aanduiding op welke wijze het racket het best kan worden vastgehouden

www.dekleine.nl

De Kleine is al jarenlang een begrip in Zwolle en omstreken wanneer het gaat om belettering en computergesneden teksten.
Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare organisatie die al voor veel tevreden klanten heeft gezorgd.
Heeft u een idee dat u perfect uitgevoerd wilt hebben, of helemaal nog geen idee? Wij denken met u mee en zorgen uiteindelijk voor een perfecte uitvoering in het geheel.
Mede doordat wij volgens hoge kwaliteitsnormen produceren en leveren zijn wij een erkend signbedrijf zodat u altijd weet dat u de juiste partner heeft gevonden om uw reclame-uitingen uit te voeren.
Kortom...bij ons is alles mogelijk

www.eetcafedekleine.nl

Het veruit oudste familie café van Zwolle en al 75 jaar een onuitwisbaar begrip voor vele Zwollenaren. Jawel, in 1935 begonnen (over-) grootvader Anton de Kleine en zijn echtgenote hun zaak aan de Luttekestraat 22, in hart van de stad en aan de voet van de Peperbus!
Inmiddels zijn we al drie generaties verder. De zaak wordt per vandaag gerund door Bob de Kleine, samen met zijn vrouw Marja en een team van enthousiaste medewerk(st)ers. Eetcafé De Kleine is een warm, eerlijk en gastvrij bedrijf. Persoonlijke aandacht en het leveren van kwaliteit zijn onze belangrijkste drijfveren.

www.ictdekleine.nl

ICT Kleine is een jong dynamisch ICT bedrijf die voornamelijk startende ondernemers en middel kleine ondernemingen helpt om zich te promoten op het internet, en hun te voorzien van de juiste ICT hard en software.
Vaak weten ondernemers niet waar ze moeten beginnen, Ik help u daarbij. ICT Kleine bied u complete oplossingen om uw bedrijf te promoten op het internet en te voorzien van de juiste werkplekken en de daarbij behorende hard en software. Ook voor bedrijven die toe zijn aan een nieuwe website of ICT behoeften kan ICT Kleine veel betekenen. Als ondernemer heeft u uiteraard een boekhoud en facturatie programma nodig. Wij kunnen dit allemaal voor u regelen van a tot z inclusief systeembeheer op afstand en online back-up mogelijkheden.

www.lepetithoreca.nl

Op geheel eigen wijze verzorgen wij sinds september 2004 het horecagedeelte op de golfclub in Zwolle . Daarnaast cateren wij op locatie en zijn wij vanaf juni 2011 de huiscateraar van de Sassenpoort in Zwolle. De poort staat vermeld in de top 100 van de Nederlandse Unesco monumentelijst en is uitermate geschikt als locatie voor allerlei activiteiten.

www.smederijdeklein.com

De smederij van Stek d Kleine is gespecialiseerd in ambachtelijk siersmeedwerk, sierhekwerk, (automatische) inrijpoorten, buitenverlichting en tuindecoratie. Ook het restaureren van (historisch) smeedwerk wordt door hem uitgevoerd. Zijn producten zijn maatwerk dus uniek en worden geheel ontworpen en vervaardigd naar wens van de klant, zowel bedrijf als particulier.

www.detrofee.info

Dé speciaalzaak op gebied van sportprijzen en awards. 31 Jaar besturen wij onze onderneming die streeft naar perfectie in het personaliseren van prijzen. De collectie is bekend vanwege zijn exclusiviteit, kwaliteit en variatie in stijlen, maten en kleuren. Naast de artikelen zoals medailles, (wissel)bekers, trofeeën, vanen, erelinten, pins/speldjes, penningen, badges, insignes, dasschuiven en relatieartikelen behoort een eigen ontwerp ook tot de mogelijkheden.Door het brede assortiment zijn wij in staat onze artikelen te leveren aan particulieren, nationale- en internationale bedrijven, sportverenigingen, sportbonden, evenementen- en organisatiebureaus.

www.stucadoorsbedrijfdekleine.nl

De werkzaamheden die Maikel als allround en ervaren stucadoor voor u zou kunnen uitvoeren zijn:
Pleisterwerk Raapwerk Schuurwerk Behangklaar opleveren Lijsten & Ornamenten Raapwerk Spachtelputz Oikos Klassieke plafondplinten Buitengevels Blokverdeling buitengevels

www.abc-fitness.nl

Bij sportschool ABC Fitness in Elburg ervaart u fitness op de beste manier mogelijk in de omgeving Elburg. Sport met een individueel plan, doe mee met groepslessen of met de aquarobics. Ook is er zwemles voor de kinderen.Bewegen bij ABC is de beste investering in uzelf voor nu en voor de toekomst. ABC geeft zelfs een 100% tevredenheidsgarantie. Bevalt ABC u om welke reden dan ook niet, dan mag u binnen 30 dagen uw abonnement stop zetten. U moet dan wel bedenken dat u de vele voordelen en effecten van verantwoord bewegen zult mislopen.

Vistrippers Links:

Nog een leuke site gezien ?
Wil je een Link naar de Vistrippers-Site? 
Laat het ons weten en we plaatsen je link bij de Vistrip-Links.

Twitter:

 

Visweer:

Vistrippers Regenradar
Zwolle
Regenradar Zwolle

Vistrippers