Info Vistrip verslagen.

Nadat de Beunken eerst wat jaren een weekend hadden proefgedraaid in Friesland , werd in 1990 voor de eerste maal een gezamelijke vistrip georganiseerd.

In Silkeborg , Denemarken werd de eerste vistripweek georganiseerd en sinds dat jaar zijn de Vistrips een familietraditie geworden. In de eerste Vistripjaren was het traditie om de voorbereidingen op de Vistrip (de 'Vistrippers gathering' naar oud Keltisch gebruik) te bespreken in de Ierse Pub bij Eric op de ´Haester Hoeve´, ook DÉ stek waar de Beunk-clan hun teambesprekingen houden.

De laatste Vistripjaren worden de Vistrippers gatherings ook georganiseerd bij Herman en Harry thuis.

Van de Vistrips tot 1994 zijn (nog) geen uitgebreide verslagen op de site te vinden omdat we in die jaren nog geen Vistripperssite hadden. De verslagen van de eerste Vistrips zitten nog wel ergens in het geheugen, en wellicht dat er ter zijner tijd nog tekst en foto’s op de pagina’s van de Vistrips zullen worden geplaatst.

Nu vinden jullie er nog slechts de aankondiging; ........ page under construction met dit image!

Van de Vistrips vanaf 1996 zijn de Vistripverslagen meer volledig.

Onderstaand wat info over de foto's op de pagina's van de Vistripverslagen:

Er zijn door de Vistrippers dusdanig veel foto's gemaakt van de verschillende Vistrip dat we ze niet allemaal op een pagina kunnen plaatsen. Ga dan ook regelmatig met je muis over een foto, dan verschijnt er een volgende. Veel foto's kun je via een foto-Slide bekijken (na de eerste klik duurt het ongveer 4 sec. voor de volgende foto verschijnt) of kun je een video bekijken.

Vrijwel alle kleine foto's op een pagina kun je vergroten door er op de klikken (touch).

Veel lees en kijk plezier.

Twitter:

 

Visweer:

Vistrippers Regenradar
Zwolle
Regenradar Zwolle

Vistrippers