• 10 mei 1968 - 8 mei 2010.

Op 8 mei 2010 hebben we onze tweede Ad verloren.

Na 'Godfather van de Vistrippers' Ad hebben we veel te vroeg afscheid moeten nemen van 'Bikkel' Ad. Dat 'Bikkel' staat voor de geweldige vechtlust die Ad karakteriseerde. Vechtlust in z'n sport, en zijn ongeloofelijke kracht in z'n strijd om zo lang mogelijk bij ons te blijven. In de tennissport heeft hij in finales veel belangrijke 3 setters gewonnen, maar in zijn laatste 5 setter heeft Ad het matchpoint-tegen onmogelijk kunnen overwinnen.

Samen met broer Max waren ze 'brothers in arms' tijdens de Vistrips. Helaas is het Ad niet gelukt om op de "Ad Beunk trofee" te komen omdat vissen niet z'n grootste passie was. Maar wanneer er een vishemel bestaat, en ze daar een paar mooie stekkies hebben, dan kan hij zo af en toe samen met Godfather Ad in alle rust gaan werken aan z'n visvaardigheden.

Vanaf 2010 zal er op de speciale avond tijdens de Vistrip door de Vistrippers worden getoast op Ad met een Baco, zoals op 'Godfather van de Vistrippers' Ad met een Zoco.


Ad, rust zacht en geniet.

 

 

 

Ad is een liefhebber van de Reggae music, en dus van Bob Marley & the Wailers.

In 1995 op de Vistrip naar Ierland werd bij het kampvuur tot diep in de nacht geluisterd naar zijn Reggae.

Het werd één van de meest speciale momenten voor de Vistrippers, we gingen met een Baco'tje in de hand 'Jammend' richting ochtendgloren.

 


 • Vrienden van Ad hebben in 2010 de 'Ad Huiberts stichting' in het leven geroepen.

  Met de stichting willen ze zich inzetten voor speciale groepen in de samenleving. Gelijke behandeling van ieder mens vond Ad belangrijk als gevoelsmens. Daarnaast zal de Stichting een groot gedeelte van de opbrengsten doneren aan Stichting Spieren voor Spieren. Deze Stichting zet zich in voor mensen met een spierziekte.

  Op www.adhuiberst.nl kunnen jullie meer informatie vinden.

   

   

  AdJoy :

  Vistrips: