• Winnaar van de 'Ad Beunk trofee' in de jaren 1992, 1997 en 2000 dankzij het binnenhalen van respectievelijk een regenboogforel van 61 cm ,een brasem van 51 cm, en een Bluefish van 1.02 cm. met het Team Beunk-de Kleine.

  Op de bovenstaande foto staat Hans met een gevangen rover die hij ving in 'de Groote Vliet' bij Onderdijk ( Noord-Holland) , een Snoek van 76 cm. Bij voorkeur vist Hans in een Put & Take zoals in Silkeborg (Denemarken) waar hij deze Zalmforel ving. Die manier van vissen kenmerkt Hans, zijn stelling is dan ook; " ik vis bij voorkeur in water waar die vissen geen kant op kunnen!".

  Hans showed zijn Championvis hier in het rode Championshirt die de Champion van de Vistrip in de beginjaren kon winnen met zijn behaalde kampionschap. Die kampionstrui mocht je dan en jaar lang dragen,......helaas is deze trui in de vorige Vistrip-eeuw zoekgeraakt !?

   

   

   

  We kunnen Hans dan ook een groot plezier doen met een dag vissen in een forellenvisvijver zoals hier in Doornspijk.

  Eén [of twee] biertjes erbij en een lekker sigaartje en zo af en toe een forel aan de haak en je ziet hem genieten. De gevangen forel gaat meestal dezelfde avond nog op de BBQ of in de oven. Wit wijntje,biertje en familie erbij en het leven is mooi.

   

   


   

  Hans is de zondagsvisser van de Beunk clan. Hij vist zelden maar gaat hij op jacht dan presteert hij het ieder jaar weer iets zeldzaams aan wal te trekken.

  Zo ook op deze foto van zijn vangst op zee in Denemarken. In de rechterhand hangt een Zeewolf en dat kleine kabeljauwtje beet hem in de vingers..... touch de foto en .........tadaaaa!

   

  Lees meer


  In 2002 moest Hans de Vistrip naar Ierland aan zich voorbij laten gaan.

  Voor z´n bedrijf A.F. Textiles moest hij naar het Verre Oosten en met bloedend Vistrippershart volgde hij de strijd op z´n Laptop , en via de mobiel hielden de Beunken Hans op de hoogte. Later dat jaar zou Hans toch nog ´een visje´ op het droge te trekken. Op zijn vakantie in Kenia sleurde hij een paar Sailfish uit de Stille Oceaan en mailde hij direct wat kiekjes naar de Vistrippers.

  Deze fotoslide toont maar weer eens dat Hans over een behoorlijke portie Vistrippersmazzel beschikt.......... hele volksstammen boeken zo´n Big Game fishing trip en vangen naar dagen op zee zelden een fotogenieke vis .......... Hans stap aan boord en trekt twee Sailfish op zijn visdag de boot binnen !

 •  

   

   

  Tijdens de 2003 Vistrip naar Spanje was Hans de eerste Vistripper die een Meerval van boven de meter uit het water trok , en deed hij z´n reputatie van Mazzel-visser weer eens eer aan.

  Deze Meerval was 1.05 meter.

  Met deze vis zou hij de tweede plaats veroveren, hij werd op waarde geklopt door Harry die de volgende dag een Champion Meerval van 1.80 meter uit de Ebro haalde.

   

  Lees meer  In 2011 hadden alle Beunken de ‘halve eeuw’ volgemaakt en dat moest op gepaste wijze gevierd worden. De gebroeders gingen onder begeleiding van Max (er moest iemand controle op de broers houden op de trip over de grote plas) richting Fraser River in Canada. Hier heeft Hans een wild Chinook Salmon gehaakt op de Fraser River. Ook gingen er de nodige Steuren het water uit, touch de foto en zie Hans mt Bro's, Max en een 8 foot Fraser River Steur.

   

 •  

   

  Op zijn trip in Costa Rica heeft Hans gevist in een wildreservaat, de Cano Negro. Hij is 's morgens om 5 uur met een paar (raggae)gidsen met hengels gaan jagen op een prehistorische vis, de ALLIGATOR GAR en op beruchte TARPON.

  Deze Alligator Gar belandde in de boot.

   

  Hiernaast de bewegende beelden van Hans tijdens z'n gevecht met een grotere Buffel Alligator Gar, maar zoals je kunt zien schoot deze helaas los tijdens de drill.
  Hij had hem vlak onder de boot en schatte de vis op ruim 1.50 meter.

   

   

   

   

   

  Vistrip Champion in:

  1992: Eerste Championship met de vangst van een Regenboogforel van 61 cm in Denemarken.

  1997: Tweede Championship met de vangst van een Brasem van 51 cm uit het Sneekermeer in Friesland.

  1997: Derde Championship met de vangst van een Bluefish van 102 cm voor de kust van Riomar in Spanje.

  Top 3:

  Hans na een dag Big-Game fishing in Kenia met een Sailfish van 33 kg.

  Hans samen met Bro Marc de Vistrip record vis, Meerval van 1.84 meter.

  Hans met beide Bro's en Max met en 8 foot Steur uit de Fraser River in Canada.

  Costa Rica:

  Vistrips:

  Twitter:

   

  Visweer:

  Vistrippers Regenradar
  Zwolle
  Regenradar Zwolle