• September, 2009.
 • Snoek 93 cm.
 • België.
 • Moulin de Boiron.

Harry heeft de horeca genen van de De Kleines ook stevig door de aderen vloeien. Hij is de De Kleine die de meeste horeca stekken in Zwolle heeft opgestart en vervolgens succesvol verkocht.

Een greep uit zijn horeca-repertoire: 'Café de casteleyn', 'Café de Olde Neel', 'de Scheller Snack' en 'de Plataan'.

En dat horeca DNA van de De Kleines komt op de buitenlandse Vistrips zeer van pas op zoek naar de beste Pub’s en Restaurants.

 

 • Was Harry de eerste Vistrips nog een De Kleine visser die vooral geïnteresseerd was in de plaatselijke Pubs en de Top restaurants in de directe omgeving van het Vistrippersverblijf, intussen heeft hij een prominente plek ingenomen op de "Ad Beunk trofee".

  Na eerst een paar Vistrips de ´aasvisjesvanger´ van broer Herman te zijn geweest heeft hij zich (vanaf het moment dat zoons Ralf en Nils in het De Kleine team zijn opgenomen) ontwikkeld tot één van de grote Champions van de familie.

  De grootste vangst van een Championvis staat op zijn naam, tijdens de 2003 Vistrip sleurde hij deze Meerval van 1.80 meter uit de Rio Ebro in Spanje.

  Lees meer


 • Harry met één van de 8 gevangen Bluefish op een Vistripdag in Riomar.

  Langs het stand van de Middellandse Zee sleepten ze met kleine Barracuda’s als aasvis in de branding op jacht naar spectaculair jagende Bluefish. Samen met broer Herman en de Hans en Marc van de rivaliserende Beunk clan deelden ze dat Vistripjaar het Championship. Een historische Vistrip gebeurtenis.!

  Lees meer


 • Zijn er dusdanig veel eetbare vissen in het net van de dag beland dan is Harry op z'n best als topkok van de dag. Met een biertje in de hand , of zoals hiernaast te zien is, aan de mond, verzorgt hij onze topmaaltijd.

  In dit geval Forel op de BBQ in Denemarken.

  Lees meer

   


 • Harry toont hier zijn eerste vangst van een Grills wild Salmon in de River Moy op een van de eerste dagen van de Vistrip 2007 naar Ballina in Ierland.

  Onder de bezielende leiding van Ghillie Paddy wisten alle Vistrippers van dat jaar een Salmon te haken.

  Leer meer

 • Na het solo Championship in 2003 en team Championship in 2000 is Harry in 2009 voor de derde keer Champion Vistripper geworden. Op de laatste visdag sloeg Harry in werkelijk de laatste visminuten van de 2009 Vistrip de Championvis uit het water, deze fraaie Snoek van 93 cm.

  Op de foto staat Harry met zijn Championvis kort nadat hij (onverwacht) door een andere Vistrippers met viswater van zijn visstek werd gedoopt tot Champion 2009.

  Leer meer

 • Op de jubileum Vistrip van 2015 naar Caspe in Spanje ving Harry op de derde Vistripdag de eerste grote vis.

  Op de mais ving hij deze Karper van 79 cm. en ruim 20 pond. Met deze eerste Buffel viel hij net naast het podium van de 25e Vistrip.


  Leer meer


 • Tijdens de 26e Vistrip op Ameland waren de vangsten in de forellenvijver 't Nijlân top. Er zaten niet alleen forellen in de vijvers, in één van de drie visvijvers konden Steur, Karper, Meerval en Black Bass gevangen worden.
  Hier Harry met z'n Meerval vangst, en touch de foto voor de foto van Harry + Steur.


  Lees meer


  Vistrip Champion in:

  2000: Eerste (team)Championship met de vangst van een Bluefish van 102 cm met het Beunk-de Kleine team in Riomar, Spanje.

  2003: Tweede Championship met de vangst van een Meerval van 180 cm uit de Rio Ebro bij Riomar in Spanje.

  2009: Derde Championship met de vangst van een Snoek van 93 cm uit en vismeer bij Hotel Moulin de Boiron in België.

  Top 3:

  Harry meet zijn Champion catch op de Vistrip 2000 naar Spanje. Met deze Meerval van 180 cm wrd hij de Champion van dat Vistripjaar.

  Harry met zijn Snoek van 93 cm waarmee hij zijn tweede Championship won op de 2009 Vistrip in België..

  In 2000, de Vistrip naar Riomar in Spanje vingen Harry, Herman, Hans en fotograaf Marc 9 Bluefish waaronder eentje van 102 cm. Met die vis behaalden het kwartet het tot nu toe enige TEAM-Championship.

  Scheller Snack:


  Vistrips:

  Twitter:

   

  Visweer:

  Vistrippers Regenradar
  Zwolle
  Regenradar Zwolle