• September, 2012.
 • Regenboogforel 31 cm.
 • België.
 • Pêcherie in Bra-Sur-Lienne.
 • Hessel maakt zijn Vistripdebuut in 1993 op de Vistrip naar Silkeborg in Denemarken.

  Dat was en heel aantal Vistripjaren ook voorlopig de laatste keer, volgens de overleveringen van de Vistrips lag de oorzaak onder andere in de 'Chinese tafeldans' van Vistripper Nico.

  Hessel staat binnen de De Kleine clan niet genoteerd als de meest fanatieke hengelsporter, hij gaat vooral mee voor de gezelligheid. Toch hebben we een foto van zijn eerste Vistrip kunnen vinden (uit het pre-digitale tijdperk) waarop hij met hengel staat afgebeeld.

  Hessel is in de reclame-voetsporen getreden van Herman er verzorgt ieder Vistripjaar de stickers van het Vistriplogo. Zo zijn de Vistrippers instaat op discrete wijze (!?) hun ‘voetsporen’ achter te laten op de bezochte Vistripstekken.

 • De eerste foto van Hessel met en vis komt ook uit het Vistripjaar 1993.

  V.l.n.r: Hessel, Jan,Wim, Herman, Ton en liggend Harry. Voor dit De Kleine team liggen de gevangen forellen van de visdag in een forellenvijver.

  Hessel wijst hier naar de grootste vis , maar de Championvis werd door een Beunk gevangen , en wel Hans (dit even vermeld om misverstanden te voorkomen).

  Lees meer

  Tijdens de jubilum Vistrip 2010 maakte Hessel zijn comeback na een onderbreking van 17 Vistripjaren. Op de Vistrip naar Onderdijk, Noord-Holland kwam hij samen met debuterende Jesse en Kjell een lang wekend langs.

  Hier verzamelen de 2010 Vistrippers zich ’s morgens bij de auto’s voor vertrek naar Den Over voor een visdag op de Waddenzee op de vistrawler ‘MS Stella‘.

   

  Leer meer

   


 •  

  Hier Hessel met een zelf gevangen vis, een Forel uit een forellenvijver op de 2012 Vistrip naar België.


  Hessel kwam die Vistrip en weekend ff vanuit Zwolle overscheuren met zijn bolide en zorgde er zodoende voor dat de studenten Jesse en Sander zich ook een paar dagen konden aansluiten bij de Vistrippersfamilie

   

   

  Lees meer

  Top 3:

  Hessel en het De Kleine team met een fraai aantal de gevangen dikke forellen op de Vistrip 1993 naar Denemarken.

  Hessel met één van zijn gevangen Forellen op een visdag in een forellenvijver in 2012, België.

  Hessel als één van de 17 Vistripper na een dag vissen op de Waddenzee.

  De Kleine reclame:

  Vistrips:

  Twitter:

   

  Visweer:

  Vistrippers Regenradar
  Zwolle
  Regenradar Zwolle