• September, 2006.
 • Rio Segre en Ebro.
 • Mequinenza.
 • Spanje.

 • Jan is enkelvoudig winnaar van de Ad Beunk trofee. Van Jan zijn er niet veel foto's in het visarchief opgenomen met daarop onze Jan + gevangen vis, helaas is Jan ook niet vereeuwigt samen met zijn Championvis. Dat was een Snoekbaars van 55cm, gevangen in een stuwmeer bij Caspe in Spanje.

  Maar deze foto is voor Jan meer waardevol dan welke foto van een gevangen vis dan ook. Jan met Ad tijdens de 2006 Vistrip, en na zo'n foto met Ad volgde rondde Jan het gebeuren veelal af met zijn gevleugelde uitspraak over Aadje doen: "kom niet aan Aadje,... want ik maak je af ! hun zin!).

 • Jan met een biertje in de hand tussen de rest van de vistrippers is gauw gevonden zoals hier in de haven van Portumna in Ierland op de eerste dag van de Vistrip in 1995.

  V.l.n.r. Nico, Ad , John (half achter Hans) Hans , Jan en Eric boven op het dek.

  Lees meer

 • Omdat Jan de man van het verzorgen van de natte en droge happen is, bevind zijn visstek zich meestal in de directe omgeving van de boot, in dit geval links op de foto, en dus dicht bij de eetvoorraad (en Biertjes) van de Vistrippers.

  Meer dan regelmatig komt er dan even een visboot van de familie of de concurrentie langs om de nodige foerage in te slaan.

  Lees meer

 • Jan won de "Ad Beunk trofee" in 2006. Met een Snoekbaars van 55 cm mocht hij z'n naam voor het eerst (en voor eeuwig) op de Vistrippersbeker laten graveren.

  Hier zit Jan naar z'n dobber te turen op de kade van Mequinenza.

  Toen Jan een dag later de Champion snoekbaars uit het water trok hebben we geen foto van Jan + Snoekbaars kunnen maken, want Jan had geen moment gedacht dat hij met deze 55 cm. vis de Champion zou worden en liet zich dan ook niet met vis digitaal vastleggen.

  Leer meer

 • Jan staat niet genoteerd als visconcurrent van de verschillende Vistrippers clans, maar hij is de man van de betere ontbijtjes en diners, maar vooral staat Jan in de Zwolse horeca geschiedenis als één van de De Kleines van het meest beroemde en oudste Zwolse café, eetCafé De Kleine.

  Met 5 van deze kroegbazen in de familie zijn die kwaliteiten (en kwantiteit) tijdens iedere Vistrip top!

  Touch de foto en lees het redactionele schrijven in de Zwolse Stentor over de De Kleine Dynastie in de Zwolse horeca.

  Vistrip Champion in:

  2006: Eerste Championship met de vangst van een Snoekbaars van 55 cm uit de Rio Segre bij Mequinenza in Spanje.

  Top 3:

  Jan met hengel, sigaretje en Biertje bij de hand op jacht naar zijn Championvis in 2006.

  In 2011 ving Eric samen mt broers en Max deze 8 foot Steur op de Fraser river in Canada.

  In 1999 ving Eric deze 'springer' Salmon van 87 m in de river Moy in Ierland.

  Vistrips:

  Twitter:

   

  Visweer:

  Vistrippers Regenradar
  Zwolle
  Regenradar Zwolle