• September, 2010.
 • Markreel 38 cm.
 • Den Oever.
 • Waddenzee.
 • Jesse was er op de Lustrum Vistrip van 2010 voor het eerst bij, en hij was direct succesvol. Maar z'n maatje van de 3e generatie Vistrippers Kjell heeft hij heeft wat uurtjes in de visboot doorgebracht op jacht naar de Champion Snoek (ze probeerden het zelfs met vuurpijlen en ander knalvuurwerk, maar dat was een kansloos verhaal......maar ze hadden des te meer gein).

  Dat lukte één van beide neven niet, maar Jesse werd uiteindelijk wel winnaar van de 'Ad & Ad memorial zoutwater trofee', met de vangst van een Makreel van 38 cm (1 cm groter dan die van Wim) op de visboot de ‘MS Stella‘.

  Lees meer

 • Bij de traditionele Vistripontgroening voor debuterende Vistrippers ging Jesse er samen met Kjell met boter en suiker in, maar ze beleefden er allebei nog meer gein aan dan de Vistrippers van oudere Vistrippergeneraties.

  Met andere woorden, twee aanwinsten voor de Vistripfamilie.

  Hier zitten de neven samen aan de Vistrippers BBQ op de 2012 Vistrip in België. ‘Thumbs up', dus de heren hebben het weer prima naar hun zin.

  Lees meer

  Vistrip podium in:

  2010: Op het podium van de 20e Vistrip in 2010 met de vangst van een Makreel van 38 cm. uit de Waddenzee. Jesse won daarmee de jubileum Vistrip prijs: de 'Ad & Ad memorial zoutwater trofee'.

  Top 3:

  Jesse werd winnaar van de 'Ad & Ad memorial zoutwater trofee', met de vangst van deze Makreel van 38 cm op de jubilum Vistrip 2010.

  Samen met neef Kjell de Vistripontgroening voor debuterende Vistrippers glansrijk doorstaan op de Vistrip 2010.

  Vissen op de Waddenzee op de Vistrip 2010.

  Vistrips:

  Twitter:

   

  Visweer:

  Vistrippers Regenradar
  Zwolle
  Regenradar Zwolle