• September, 2016
 • Steur 122 cm
 • Ameland
 • Forellen visvijver 't Nijlân
 • Kevin maakte zijn debuut in de Vistrippersfamilie in 2016, de Vistrip op Ameland. Hij stond in de 'de Vries-clan' nu niet bepaald genoteerd als hengelsportfanaat, maar na jaren pushen door Opa Ton en broer Maikel liet Kevin zich dan toch overhalen om eens kennis te gaan maken met die in de familie zo veelbesproken Vistrips.
  En zoals alle debutanten in het verleden liet ook Kevin zich besmetten met het Vistripfamilievirus. Zoals hem al was verteld, dat vissen staat wel centraal, maar de gein met de familie......dat is de allesbepalende factor op zo’n Vistrip.

  Op zijn eerste Vistrip was Kevin het (lange)weekend aanwezig, en wist met de vangst van een Steur van 122 cm direct op het podium te komen. Hij veroverde de tweede stek achter broer Maikel, de Champion van 2016.

  Er zijn Vistrippers die een minder debuut hebben gemaakt.

  Vooral wanneer we in ogenschouw nemen dat zijn vangsten op de Vistrip de eerste in zijn vissersleven waren !!......the burth of a future champion ?!

  Lees meer

  Top 3:

  Kevin met een Steur van 1.22 cm. die hij ving in een forellen visvijver op Ameland tijdens zijn debuut op de 2016 Vistrip.

  Kevin op stap met z'n Vistripmaten bij een concert van Rowwen Hèze in een feesttent op Ameland!

  In zijn houten schuilhok doorstaat Kevin moeiteloos het noodweer op de wadden.

  Vistrips:

  Twitter:

   

  Visweer:

  Vistrippers Regenradar
  Zwolle
  Regenradar Zwolle