• September, 2012.
 • Karper 64 cm.
 • Vielsalm.
 • Lac Les Doyards.
 • Kjell was er op de Lustrum Vistrip van 2010 voor het eerst bij.

  Samen met z'n maatje en neef van de 3e generatie Vistrippers Jesse heeft hij heeft wat uurtjes in de visboot doorgebracht op jacht naar de Champion Snoek.

  Op zijn eerste Vistrip in Onderdijk was hij niet bij zijn vishengel weg te krijgen (samen met concurrent Marc tot diep in de nacht op de Karper), we hebben er sinds 2010 een geduchte concurrent bij.

  Bij de traditionele Vistripontgroening voor debuterende Vistrippers ging hij er met boter en suiker in, samen met Jesse , maar ze beleefden er allebei nog meer gein aan dan de Vistrippers van oudere Vistrippergeneraties. Met andere woorden, twee aanwinsten voor de Vistripfamilie

  Lees meer

 • Tijdens de 2012 Vistrip naar Septon in België was Kjell dicht bij het Championship op z'n 2e Vistrip.

  Hier zit Kjell met zijn hengel vol onder spanning van de gehaakte Karper (touch de foto voor het resultaat na de drill).

  Tot de laatste Vistripdag stond hij op 1 met deze Karper van 64 cm. Helaas werd hij in de laatste uren met 8 cm verslagen door een Karper van de Beunken.

  Lees meer

 • Waar Kjell na de eerste Vistrips ook naam en faam mee heeft gemaakt is zijn eetlust!

  Omdat hij (ruwe schatting) ruim 3000 kcal per dag verbrand door het trainen in het fitnesscentrum van vader Niek, moet hij die reserves er toch ook weer bijeten. Hier zie je hem aan tafel naast Max op de 2012 Vistrip denken; "komt er nog eten op tafel of hoe zit dat"!?......en even later genieten van z’n diner dat gelukkig nog op tijd op tafel kwam.

 • Op de Vistrip 2014 was Kjell weer in vorm, zowl overdag als ’s nachts.

  Hier met twee mooie vissen. De eerste een Steur van over de meter, touch de foto en zie zijn nachtelijke karper van 65 cm.

  Lees meer


 • Tijdens de 26e Vistrip op Ameland waren de vangsten in de forellenvijver 't Nijlân top. Er zaten niet alleen forellen in de vijvers, in één van de drie visvijvers konden Steur, Karper, Meerval en Black Bass gevangen worden.
  Hier Kjell gevecht met een Steur die hij na een leuke drill op de kant weet te tillen.


  Lees meer


  Top 3:

  Kjell met en 1.02 mter lange Steur op de Vistrip 2014, zn grootste catch op zijn Vistrips.

  Op de Vistrip naar België in 2012 werd Kjell tweede met deze Karper van 64 cm.

  Een mooie 's nachts gevangen Karper van 65 cm, gehaakt op de 2014 Vistrip naar Weddermeer.

  Vistrips:

  Twitter:

   

  Visweer:

  Vistrippers Regenradar
  Zwolle
  Regenradar Zwolle