• September, 2018
 • Karper 94 cm.
 • Heel
 • Maasplassen.

 • Iedere Vistripper heeft zo zijn specifieke familie kenmerken, maar Maikel mag trots zijn op een bijzondere Vistripperskroning.

  Op de 2009 Vistrip werd hij als 'eerste Vistripper van de derde generatie' door de beide familieclan verwelkomt. Ton mag zich dus de eerste Vistrippers-Opa noemen, voorwaar een hele bijzondere Vistrippers-eer.

  Met Maikel heeft het De Kleine team er een Top visser bij. Maikel is zomers regelmatig in zijn vistent rond het viswater van Amsterdam e.o. te vinden, en dan trekt hij op een vsidag dit formaat Karper uit het water.

 • Maikel z’n grootste passie is het vissen op Buffel Karpers, zowel overdag als 's nachts vanuit zijn (Karper) tent.

  Maar dat hij ook regelmatig een andere vissoort haakt zagen we op zijn eerste Vistrip naar België (op de foto Maikel + Vistrippers bij zijn debuut Vistrip). Daar behaalde Maikel direct een 3e stek met de vangst van een Snoek van 80 cm. (die Snoek zou hij op de visdag overigens tot 2 maal toe vangen).

   

  Lees meer

 • Maikel en Opa Ton vormen een fanatiek koppel tijdens de Vistrips.

  In het begin waakte Ton over Maikel zoals een Vistrippers-Opa dat hoort te doen, op de Vistrip naar Ierland in 2013 waren de rollen omgedraaid. Hier redde Maikel z’n Opa van een geheel nat pak toen deze bij het lossen van de trossen overboord lazerde.

  Lees meer


 • Op de Vistrip 2014 naar Weddermeer was de verwachting dat Maikel een paar Karpers uit het water zou trekken, maar op die Vistrip zou hij meer andere grote vissen haken.

  Maikel ving een stuk of twintig Steuren in de visvijvers van De Slegge.

  Lees meer


 • Maikel had al een Vistripnovum op zijn naam staan, in 2009 was hij de eerste Vistripper van de derde generatie op een Vistrip. In 2016 had hij z’n tweede Vistripnovum te pakken, hij werd de eerste Champion Vistripper van de derde generatie.

  Op de 26e Vistrip naar Ameland trok hij deze Steur uit de visvijver ’t Nijlân in Buren, waarmee hij z’n stek in de geschiedenis van de Vistrippers verzekerde.

  Lees meer


 • Op de 28e Vistrip in 2018 naar Heel in Limburg veroverde Maikelzijn tweede Championship. Dat Vistripjaar verbleven we op Resort Boschmolenplas en trok Maikel op één van de Maasplassen een schubkarper uit een grindput.

  Als fanatieke karpervisser had Maikel niet eerder een vis van dit formaat weten te landden. Helaas had hij geen weegschaal bij zich maar met de 94 cm was deze buffel ruim groter dan al zijn vorige vangsten in en rond Amsterdam.

  Lees meer

  Vistrip Champion in:

  2016: Maikel zijn tweede Championship behaalde hij met de vangst van een Karper van 94 cm in de Maasplassen bij Heel.

  2016: Maikel zijn eerste Championship behaalde hij met de vangst van een Steur van 124 cm in de Forellen visvijver op Ameland.

  Top 3:

  Champion Maikel met de buffel uit de Maasplassen in 2018, een Karper van 94 cm.

  Maikel met zijn Champion vis op Ameland in 2016, een steur van 124 cm.

  Maikel maakte zijn debuut op de Vistrip 2009 naar Hotel Moulin de Boiron in België.

  Stucadoorsbedrijf:

  Vistrips:

  Twitter:

   

  Visweer:

  Vistrippers Regenradar
  Zwolle
  Regenradar Zwolle