• September, 2010.
 • Karper 82 cm.
 • Noord-Holland.
 • De Groote Vliet.

Max is de tweevoudige winnaar van de "Ad Beunk trofee" . In 1998 met een Ling (dat is die heel groot uitgevallen paling) van 86 cm. Zijn tweede Championship behaalde Max in 2010, het Lustrum Vistripjaar.

Naast de Ad Beunk trofee won Max dat jaar ook de speciale 'Ad & Ad memerial trofee', en dat moest eigenlijk zo zijn, we konden geen betere winnaar bedenken en wensen.

 • Max was er samen met Ad in 1995 voor het eerst bij, en naast het vissen en stappen bleek hij een tweede passie te ontwikkelen, en dat was het besturen van de Vistripperscruiser.

  Zo ook hier met v.l.n.r. Nico, Eric, Hans, Max en Klaas. Deze laatste week geen centimeter van Max z'n zijde op het moment dat Max achter het roer plaats nam, want Max z'n reputatie als stuurman van een speedboat met 200 pk sprak niet in z'n voordeel zullen we maar zeggen

  Lees meer


 • In 1998 werd Max voor het eerst Champion Vistripper met de vangst van deze Ling.

  Deze naar later bleek Championvis ving hij op zee voor de kust (North Atlantic) bij Kallila. 86 cm schoon aan de haak op een Vistripdag waarbij de Vistrippers meer elkaar haakten dan vissen omdat er slecht werd geluisterd naar de instructies van de skipper (Max was één van de Vistrippers die wel een vishaak succesvol richting bodem kreeg).

   

   

  Lees meer

   

  Na jaren van afwezigheid maakte Max zijn come-back in 2009 op de Vistrip naar België.

  In die Vistripweek was Max de enige Vistripper die een Karper wist te haken. Tijdens zijn drill met een grote Schubkarper moest Max halsbrekende toeren uithalen om de Buffel niet te verspelen.

  Deze strijd met de natuur in en om het viswater is door Harry vastgelegd op deze beelden.

   

  Leer meer


 • Het jaar daarop, het 20e Vistripjaar was hij weer van de partij. Verspeelde hij in 2009 nog een beste Karper, in 2010 nam hij revange op deze vissoort en trok hij met 82 cm de Champion Karper uit het water.

  Leer meer


 •  

  In 2011 hadden alle Beunken de ‘halve eeuw’ volgemaakt en dat moest op passende manier gevierd worden. De gebroeders gingen onder begeleiding van Max (er moest iemand controle op de broers houden op de trip over de grote plas) richting Fraser River in Canada.

  Er gingen tientallen gingen Steuren het water uit, hier de familie met een machtige Steur.

 •  

  Op de Vistrip 2014 ving Max een stuk of tien Steuren in de visvijvers van De Slegge bij Ter Apelkanaal. Ze waren en stukkie kleiner dan hun grote broers die Max op de Fraser River in Canada uit het water trok, maar het leverde toch een leuke Vistripdag op.

  Leer meer

 •  

  Op de 25e jubileum Vistrip in 2015 naar Caspe in Spanje ving Max deze Karper van 79 cm. en 19 pond.

  Ook ving hij op het stuwmeer nog een paar snoekbaarzen en als enige een (kleine) Meerval.

  Leer meer

 • Tijdens de 26e Vistrip op Ameland waren de vangsten in de forellenvijver 't Nijlân top. Er zaten niet alleen forellen in de vijvers, in één van de drie visvijvers konden Steur, Karper, Meerval en Black Bass gevangen worden. Hier Max met z'n Karper vangst, en touch de foto voor de foto van Max + Steur.

  Lees meer


 • Max trok zijn derde Vistrip Championship binnen op de 27e Vistrip naar Enniskillen in Noord-Ierland. Gelijk op de eerste dag haakte Max zijn Championsvis in de haven van Manor house Marine.
  De Vistrippers moesten ff wachten omdat hun Vistripcruiser werden schoongemaakt, en er moesten ook nog 2 visboten + buitenboordmotoren worden klaargemaakt. Van één van de medewerkers in de haven hadden de Vistrippers de tip gekregen dat de Pike van lough Erne vaak de havens opzocht omdat daar rijkelijk aasvis rond zwom.
  Dat dit geen visserslatijn was bleek al snel, zowel Max als Marc wisten 2 Pike rond de jetty's te haken, en Max dus zijn Champion vis.

  Lees meer


  Vistrip Champion in:

  1998: Eerste Championship met de vangst van een Ling van 86 cm voor de kust van Killala.

  2010: Tweede Championship met de vangst van een Karper van 82 cm. uit de Groote Vliet bij Onderdijk in Noord-Holland.

  2017: Max zijn derde Championship met de vangst van een Irish Pike van 72 cm in uit een haven langs Lower Lough Erne in Noord-Ierland.

  Top 3:

  Max met een Ling tijdens een dag zeevissen op de North Atlantic op de Vistrip in 1998 naar Ballina in Ierland.

  In 2013 werd Max voor de tweede maal Champion Vistrippers op de Vistrip naar Onderdijk in Noord-Holland met de vangst van deze Schub Karper van 82 cm.

  Max ving deze Buffel Steur in 2011 op de trip naar Canada met de gebroeders Beunk..

  AZ:

  Vistrips:

  Twitter:

   

  Visweer:

  Vistrippers Regenradar
  Zwolle
  Regenradar Zwolle