Michel Schouten is een lid van het De Kleine kamp. Michel is de schoonzoon van Ton (getrouwd met Kinny de Kleine) en is bij 4 Vistrips aanwezig geweest. Op de Friesland Vistrip was hij de eerste dag aanwezig om eens kennis te maken met het Vistripfamiliegebeuren. Dat beviel hem eigenlijk wel goed zodat hij in 2001 besloot met de Vistrippers naar Riomar in Spanje af te reizen.

Michel verzorgt de trofeeën die de Vistrippers in de loop der Vistripjaren hebben kunnen winnen tijdens de Vistrips.

 • Zijn tweede Vistripavondtuur was de visweek in België, en op die trip is het ons voor het eerst gelukt om Michel samen met een vis op een foto te vereeuwige voor het Vistrippersachief. Michel is namelijk geen groot visfanaat, hij gooit wel eens een hengeltje uit gedurende de Vistrip, maar hij is meestal beter te porren voor een tocht met een speedboat over de Middellandse Zee (waar hij vervolgens ter nauwernood terug richting kust kon komen omdat hij tijdens zijn tocht over de golven niet echt bezig was geweest met het feit hoe het gesteld was met het benzine pijl in de tank).

  Ook voor een kanotocht op een rivier in de Belgische Ardennen is Michel eenvoudig enthousiast te maken, en raggen met een mountainbike is ook een favoriete Vistripbezigheid van hem. Michel is dan ook met name een versteking van het De Kleine team wat betreft Fysieke kwaliteiten, want daar is toch een behoorlijk gebrek aan bij de De Kleines (maar een Biertje laat Michel ook niet dood slaan).

  Lees meer

  Top 3:

  Michel met zijn eerste vis op de Vistrip naar België in 2009.

  Michel op weg naar zijn V.O.C stunt op de Middellandse Zee voor de kust van Riomar tijdens de Vistrip 2001.

  De Trofee:

  Vistrips:

  Twitter:

   

  Visweer:

  Vistrippers Regenradar
  Zwolle
  Regenradar Zwolle