• Mei, 1993.
 • Kabljauw 63 cm.
 • Aarhus, Denemarken.
 • Kattegat.
 • Winnaar van de Ad Beunk trofee in 1993 , Denemarken. In de linkerhand de winnende Kabeljauw van 63 cm. Na jarenlange afwezigheid (sinds de trip door Friesland) in 2001 weer als vaste waarde tot de 'de Kleine clan' toegetreden.

  Bij zijn terugkeer werd hij vergezeld door schoonzoon Michel die hij de 2001 Vistrip een beetje in de gaten moest houden (waar hij zelden in slaagde ).

  Naast zijn eenmalige Championship heeft Ton de eervolle Vistrippers vermelding in de geschiedschrijving van de Vistrips op zijn naam staan. Hij is de eerste Vistripper die een 3e generatie Vistripper heeft uitgenodigd voor een Vistrip, zijn kleinzoon Maikel. En die twee vormen op een Vistrip waar ze beide aanwezig zijn twee handen op een Vistrippersbuik.

  Lees meer


 • Op de eerste Visdag van de 2003 Vistrip naar Spanje werd Ton met z'n broer Herman daywinner dankzij de vangst van enkele Bleufish in de monding van de Ebro.

  Lees meer


 • Op de Vistrip naar Inchigeelagh in Ierland trok Nils een mooie Pollak van 1.10 meter uit de Celtic See voor de kust van Union Hall.

  Op die Vistripdag ving hij er nog een stuk of 8, en op de foto staat Ton met de nodige makrelen aan zijn paternoster met veren.

   

  Lees meer


 • Wanneer Ton niet aan het overwinteren is aan de Spaans Costa en op een visdag het weer geen spelbreker is, is hij regelmatig te vinden langs een forellenvijver. Uit één van de vijvers van De Haere in Doornspijk trok Ton deze Forel van 5 kg (!) uit het water.

  Ton kijkt niet vrolijk, maar blij was hij wel.


  Vistrip Champion in:

  1993: Eerste Championship met de vangst van een Kabeljauw van 63 cm uit ht Kattgat bij Aarhus in Denemarken.

  Top 3:

  Ton met 2 kabeljauwen, waaronder zijn Championvis van de Vistrip in 1993 naar Denemarken.

  Ton met een fraaie Pollak uit de Celtic See.

  Ton met een buffel Zalmforel van 5 kg.

  Vistrips:

  Twitter:

   

  Visweer:

  Vistrippers Regenradar
  Zwolle
  Regenradar Zwolle